Workshop Opstellingen

Opstellingen is een prachtige methode die gebruikt wordt om antwoord te krijgen op levensvragen.

Loop je vast in een situatie? Ervaar je gevoelens thuis of op je werk die je niet kan plaatsen? Heb je het gevoel dat er in de interactie met anderen iets in de weg zit of niet soepel loopt? Een opstelling geeft je direct inzicht en helpt je verder.

Meld je dan aan als vraagsteller (per workshop 2 plekken).

Heb je niet direct een persoonlijke vraag, maar zou je deze methodiek graag een keer willen ervaren? Ben je benieuwd hoe het is om in een opstelling te staan en wat het oplevert?

Meld je dan aan als representant.


Ja, ik geef mij op voor de workshop!

Hoe werkt een opstelling?

Wetenschappelijk is vastgesteld dat meer dan 90% van ons gedrag gestuurd wordt door ons onderbewustzijn. Met deze methodiek maken we de onbewuste dynamiek binnen een familie, werksetting of vriendengroep zichtbaar.

Opstellingen maken een verbindend veld voelbaar en ervaarbaar. Mensen die jou nog nooit hebben ontmoet kunnen haarfijn de diepere dynamiek weerspiegelen van jouw situatie thuis of op het werk. Door de situatie te bekijken en te bevragen, ontdek je wat er speelt en welke aanknopingspunten tot verbetering er mogelijk zijn.

Wat gebeurt er tijdens een opstelling?

De vraagsteller benoemt de vraag en bepaalt met de begeleider welke personen er opgesteld dienen te worden. Uit de groep worden mensen gekozen die voor deze personen uit de situatie gaan staan. Zonder dat ze informatie hebben. De representanten zullen in de ruimte staan en bewegen zoals voor hen goed voelt. Als representant hoef je alleen maar te voelen en te delen wat er met je gebeurt. Dit is niet moeilijk en hierin kan je niets fout doen. Samen met de vraagsteller zal de begeleider vragen stellen om de situatie en interacties helder te krijgen. De vraagsteller observeert, krijgt inzicht in de situatie en krijgt vanuit de opstelling antwoord op zijn/haar vraag.

Programma

9.30 uur Inloop

10.00 – 12.30 uur Workshop

 


Aanmelden

Prijs

Vraagsteller (2 plekken) : 37, 50 (incl. BTW) 

Representant: 17,50 euro (incl. BTW)

Door wie?

Floor Aldershof

Harm Aldershof

Data

nieuwe data volgen

Locatie

Utrecht en omgeving

ERVARINGEN

” Ik vond het een hele waardevolle workshop!
Ik was heel nieuwsgierig naar zaken waar ik nog mee dealde in mijn jongere jaren.
Floor kende ik al en het voelde mede daarom heel veilig om mijn verhaal te delen.
Mijn doel was meer bewust te zijn van hoe ik mijn jongere jaren precies heb ervaren.
Ook om te kijken hoe ik door bewuster te worden mijn familiebanden kon verbeteren.
Het heeft mij veel inzicht opgeleverd en ben daar in de praktijk ook gelijk mee aan de slag gegaan.
Ik vond het bijna onwerkelijk omdat de hele workshop alles op gevoel ging.
Heel erg bedankt hiervoor!”
– K. –
“Mogen ervaren hoe mooi de werking van familieopstellingen kan zijn. Vertrouwen en verwondering, mogelijkheden zien en ingangen vinden die nu en in de toekomst ingezet kunnen worden. Ik raad het anderen aan om hier aan deel te nemen. Het is laagdrempelig -niks is fout-, dynamisch en je kan het zowel alleen als in duo of groep van bekenden doen.”
– M. –

AANMELDEN

Ben je nieuwsgierig? Wil je je aanmelden of heb je vragen?
Laat hieronder jouw gegevens achter en ik neem contact met je op!

Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming om mails te ontvangen en ga ik akkoord met het privacybeleid van Catch Yourself.